Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pascanu Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Case lemn
Brand
Case de lemn
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma Pascanu Construct a fost infiintata in anul 2006, in scurt timp devenind partenerul de incredere pentru oricine doreste sa construiasca o casa sau un alt tip de constructie. Prin seriozitatea de care a dat dovada conducerea firmei si prin implicarea directa cu consultanta gratuita a clientilor inca din faza de proiectare, a reusit sa se dezvolte si sa atraga interesul pentru constructiile caselor pe structura de lemn.

Suntem hotarati sa va contruim casa visurilor dumneavoastra. Daca deja ati angajat un arhitect pentru a realiza proiectul casei dorite, noi suntem bucurosi sa colaboram cu dumneavoastra . Desigur noi o sa va putem sugera unele schimbari in realizarea proiectului, asta daca si dumneavoastra sunteti de acord, acolo unde arhitectul nu lasa o amprenta care face casa dumneavoastra mai individuala.

Colaborarea dintre noi si potentialii clienti se face pe tot parcursul constructie. Noi intelegem ca proiectandu-va casa, nu este un lucru usor, si nu implica doar selectia culorii pentru exterior , sau modelul gresiei din baie, ci si alegerea celui mai bun tip de constructie, a finisajelor sau a proiectului de casa care va avantajeaza pe dumneavoasta. Avand o experienta in domeniul constructiilor caselor de lemn si colaborand tot timpul cu clientul pe perioada constructiei, stim ca fiecare persoana isi doreste casa mult visata sa fie cat mai personalizata si de aceea noi va oferim cea mai buna solutie privind viitoarea dumneavoastra casa.


Afacerea noastra fiind una de familie, stim importanta luarii unei hotarari in familie. Deci dorintele dumeavoastra sunt importante , tocmai de aceea vom construi o casa deosebita pentru pentru dumneavoastra.
Noi avem santiere in lucru in multe locatii de pe langa Bucuresti, motiv pentru care va sugeram vizionarea unei case realizate de catre firma noastra, inainte de a lua o decizie in privinta unei constructii proprii.
Din Gura in Gura